Massages

Een rustige ervaring door zorgzame handen

Massages

Thaise Massage

Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Men wordt bewerkt met duimen, handpalmen, ellebogen, voeten en knieën en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseuse. Olie komt er niet aan te pas. Tijdens de Thaise massage draag je speciale massagekleding die hier ter beschikking wordt gesteld.

Vanaf 30 min : 35 euro’s

Thaise oliemassage

Thaise oliemassage is een massage van gewrichten, spieren en huid, met gebruik van een verwarmende etherische massageolie, die je lichaam zal helpen ontspannen, maar die bovendien verzorgend is voor je huid. Het doel van de oliemassage is het afvoeren van spanningen die in het lichaam zijn opgebouwd. Tijdens de massage worden verschillende technieken toegepast zoals strijken, kloppen, schudden en kneden. Tijdens de Thaise oliemassage draag je je eigen ondergoed.

Vanaf 30 min : 35 euro’s

Rug-, nek-, schouder-massage

Deze massage is specifiek toegespitst op de rug, nek en schouders. Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de nek en schouders of van rugklachten. Bij een eenzijdige (werk)houding, zoals bijvoorbeeld gespannen achter de computer werken en te lang in de auto zitten, veel stress c.q. het langdurig aanspannen van spiergroepen raken je spieren minder doorbloed en worden stijf. De rug-, nek- en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren.

Vanaf 30 min : 35 euro’s

Vier handen Thaise massage

Traditionele Thaise massage uitgevoerd door twee therapeuten tegelijk, waarbij een unieke combinatie van zachte rek- en acupressuur technieken wordt gebruikt. De olievrije massage wordt uitgevoerd op een matras, terwijl een losse pyjama wordt gedragen.

Vanaf 60 min : 110 euro’s

Hotstone Massage

Een hotstone massage is een massage met behulp van verwarmde stenen. Hier worden hoofdzakelijk basaltstenen voor gebruikt. Dit zijn vulkanische stenen die ontstaan zijn door het stollen van lava. De stenen worden voor de massage verwarmd in een electrische heater tot ca. 45 graden. De warme stenen worden op bepaalde energiepunten op het lichaam gelegd, bijvoorbeeld op of langs de wervelkolom. Vervolgens wordt het lichaam gemasseerd met de stenen en met behulp van massageolie. De stenen dienen als het verlengde van de handen van de masseuse. De massage bestaat vooral uit veel rustige cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage nog effectiever maakt.

Vanaf 90 min :  90 euro’s

30 Min 60 Min 90 Min 120 Min
Traditionele Thaise Massage €35,- €60,- €85,- €115,-
Traditionele Olie-Massage €35,- €60,- €85,- €115,-
Rug-, nek-, schouder-massage €35,-
Vier handen Thaise massage €110,-
Hot Stone Massage €90,-

 

U kunt bij ons niet terecht voor erotische massages en/of – handelingen.